Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося засідання позачергової сесії Визирської сільської ради

Дата: 27.03.2020 13:35
Кількість переглядів: 624

25 березня 2020 року в приміщенні Визирського сільського будинку культури відбулося засідання 16 позачергової сесії Визирської сільської ради VII скликання, на розгляд якого винесено питання про виділення коштів із резервного фонду бюджету громади у розмірі 250 тис.грн. на заходи запобігання занесення та поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19, передачу субвенції у розмірі 200 тис.грн. з місцевого бюджету громади районному бюджету Лиманського району  на протидію захворювання на короновірусну інфекцію COVID-19.

Згідно цільової програми «Здоров’я» на підтримку амбулаторій с.Визирка, с.Першотравневе, фельдшерсько-акушерських пунктів с.Любопіль, с.Порт, с.Нова Вільшанка КНП «Центр ПМСД» Лиманської районної ради Одеської області виділено 250 тис.грн.

Внесено зміни та доповнення до Регламенту роботи Визирської сільської ради VІІ скликання, а саме під час введення режиму надзвичайної ситуації, сесія відбуватиметься в режимі конференції за допомогою мобільного додатку-меcенджера Viber шляхом персонального голосування у вигляді опитування кожного депутата окремо по кожному питанню порядку денного сесії. Цей спосіб голосування застосовується виключно щодо питань, які мають важливе значення для життєдіяльності громади.

Затверджено зміни до програми призначення і виплати компенсацій  фізичним особам, які надають соціальні послуги та до бюджету Визирської сільської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Порядок денний за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04378669/221c1f415185701f861f0b64cc00b604.pdf

Фото без опису

Фото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь