Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вітання до Дня сім'ї

Дата: 15.05.2020 10:37
Кількість переглядів: 525

Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я - це найбільше щастя, яке людина може створити сама. Це гордість, надбання і головна цінність у житті!

Відповідно до соціальної цільової Програми „Милосердя в дії” на 2020рік, затвердженої рішенням Визирської сільської ради від 18 грудня 2019 року №309/Х-VII до Міжнародного дня сім’ї 66 багатодітним сім’ям  та 12 сім’ям опікунів, в яких виховуються 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які постійно проживають та зареєстровані на території Визирської громади, надано матеріальну допомогу  на загальну суму 224 тис.грн., а саме: багатодітним сім’ям – по 3000 грн. на сім’ю, а кожній дитині під опікою – по 2000 грн.

Сьогодні, в Міжнародний день сім'ї, прийміть найщиріші побажання миру та злагоди. Нехай родина завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в біді. Любові, краси, світлого майбутнього, достатку і спільного розвитку!  Бережіть одне одного і будьте щасливі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь