Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Південний офіс Держаудитслужби України інформує

Дата: 25.06.2020 17:22
Кількість переглядів: 582

Південний офіс Держаудитслужби спільно з облдержадміністрацією продовжує працювати на зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни

в області

 

Серед основних пріоритетів Південного офісу Держаудитслужби – конструктивна співпраця з облдержадміністрацією, спрямована на покращення фінансово-бюджетної дисципліни в області. У рамках такої взаємодії результати діяльності Південного офісу Держаудитслужби за 2020 рік, новації у сфері контролю за публічними закупівлями та стан дотримання законодавства про закупівлі в Одеській області як головне питання обговорювали 3 червня на засіданні колегії Одеської облдержадміністрації під головуванням очільника області Максима Куцого. Головним доповідачем був начальник Південного офісу Держаудитслужби Олег Муратов.

Результати діяльності офісу, оголошені Олегом Муратовим, довели непоодинокі випадки незаконного та неефективного використання фінансових ресурсів, а також показали недостатню ефективність системи фінансового контролю за використанням бюджетних коштів.

Незважаючи на системний контроль, постійне інформування відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування про його результати, низьким залишається рівень управління державними та комунальними ресурсами на місцях, а також рівень усунення та відшкодування виявлених недоліків та порушень, виконання наданих пропозицій, що вимагають вжиття невідкладних дій.

З метою забезпечення ефективного використання коштів місцевих бюджетів, підвищення рівня фінансово-бюджетної дисципліни в області, підвищення контролю у сфері закупівель та за результатами заслуховування на колегії Одеською облдержадміністрацією 15 червня за № 380/од-2020 видане розпорядження «Про реалізацію пріоритетних напрямів та завдань державного фінансового контролю Південним офісом Держаудитслужби».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь