Визирська громада вітає з Днем родини!

Дата: 08.07.2020 16:13
Кількість переглядів: 688

Починаючи з 2012 року в Україні відзначають чудове, тепле та найщиріше свято – День родини. Родина – це те первинне середовище, де людина повинна вчитися творити добро. Так писав педагог, дитячий письменник Василь Сухомлинський. Дійсно, сім’я – початок формування особистості.

Фото без опису

Визирська громада – одна велика родина. Як і у всіх, бувають свої негаразди, але ми завжди разом. У нас спільні свята та будні і єдина мета: зробити свої населені пункти комфортними та найкращими.

Фото без описуІ, звичайно, ми приділяємо увагу нашим багатодітним родинам, дітям з особливими фізичними потребами та молодим батькам, у яких тільки з’явилися малюки. В рамках програми «Милосердя в дії» Визирської сільської ради на 2020 рік, за 6 місяців при народженні дитини виділено 44 тисячі гривень для 22 осіб, до Дня сім’ї – 224 тисячі гривень для 79 осіб. Щомісячна допомога особам з інвалідністю I групи та дітям з інвалідністю склала майже 133 тисячі гривень для 34 осіб.

В День родини не обов’язково вигадувати щось неймовірне. Достатньо обійняти та поцілувати членів своєї великої або маленької сім’ї, сказати їм теплі слова любові. А якщо такої можливості немає, просто зателефонуйте: рідні завжди чекають на ваш дзвінок.

З повагою, голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь