У Визирській громаді представники Програми "U-LEAD з Європою" провели чергові консультації 

Дата: 14.07.2020 16:06
Кількість переглядів: 670

Фото без описуУ Визирському будинку культури відбулися чергові консультації, які провели представники Програми «U-LEAD з Європою». Стосувалися вони інформування та залучення населення до створення та роботи Центру надання адміністративних послуг. Нагадаємо, що минулого року Визирська громада подала заявку на участь у четвертому раунді Програми "U-LEAD з Європою". У зв’язку з цим, в ОТГ вже створили відділ із забезпечення діяльності ЦНАП у Визирці та віддалений структурний підрозділ у Першотравневому старостинському окрузі. Окрім того, в Любопільському старостинському окрузі працює спеціаліст, наділений повноваженнями адміністратора.

Фото без описуЗазначимо, що покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу її подальшої реалізації. Створення Центрів надання адміністративних послуг в громадах підвищує доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь