Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді розвивають культуру на селі

Дата: 17.07.2020 15:56
Кількість переглядів: 774

Визирська громада – молода, але її культура має вагому історію. Тут діють зразкові, народні та аматорські колективи, два духових оркестри. Про ОТГ, завдяки музикантам, співакам та танцюристам, знають далеко за межами Одещини та України. Навіть у маленьких населених пунктах є своя самодіяльність. Це свідчить про те, що місцевим мешканцям культура необхідна.

У Новій Вільшанці та Зорі Труда при сільських клубах буде реалізовано План організації дозвілля населення. Він передбачає залучення до культурного життя місцевих мешканців всіх вікових категорій. Так, наприклад, три або більше разів на тиждень ( в залежності від потреб) для дітей будуть проводити різноманітні заходи: настільні та спортивні ігри, майстер-класи та інше. Велике значення має і дозвілля більш старшого покоління. Для того, аби задовольнити їхні потреби, у клубах проводитимуться лекторії та творчі вечори.

Зазначимо, що План організації дозвілля населення у Зорі Труда та Новій Вільшанці – «перші ластівки» культурних змін у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь