Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Новій Вільшанці жителі облагороджують територію біля сільського клубу

Дата: 29.07.2020 15:48
Кількість переглядів: 954

У селі Нова Вільшанка Першотравневого старостинського округу зовсім недавно розпочалися перші культурні зміни. Відповідно до розпорядження сільського голови від 9 липня 2020 року «Про забезпечення культурного дозвілля населення при сільських клубах у с. Нова Вільшанка та с. Зоря Труда» було придбано необхідне обладнання для проведення різноманітних корисних заходів для дітей, молоді та людей поважного віку. Наразі у селі Зоря Труда вже відбулися «Творчі посиденьки», проводяться спортивні ігри на свіжому повітрі.

Фото без описуУ Новій Вільшанці теж не відстають: у перший день роботи до сільського клубу прийшла не лише малеча, а й батьки, яким теж було цікаво пограти у настільні ігри та з користю провести час. І саме в рамках такого культурного дозвілля було вирішено облагородити власними силами територію біля клубу.

Фото без описуФото без описуБатьки вже готують колеса для майбутніх клумб, фарбують їх та приводять до ладу. Це – гарний приклад того, коли люди власноруч починають робити зміни. Адже з малих справ починаються великі звершення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь