Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Представники Визирської сільради з робочим візитом відвідали Березівську ОТГ

Дата: 05.08.2020 16:49
Кількість переглядів: 1484

Представники Визирської сільської ради – Токменінов Олександр Павлович, перший заступник Визирського сільського голови, Сивак Наталія Степанівна, начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій та Стрижова Інна Геннадіївна, головний бухгалтер КП «Визирське джерело» – сьогодні, 5 серпня, з робочим візитом відвідали Березівську міську громаду. Зазначимо, що це перша така поїздка в рамках дружніх відносин до сусідньої ОТГ. А до Визирської громади представники Березівської приїжджали на початку 2020 року.

Фото без опису

В рамках зустрічі Березівська громада розповіла про свої досягнення у спорті, налагодженні інфраструктури та соціально-економічний розвиток. Так, сусіди продемонстрували скейт парк, міні футбольне поле, стадіон, дитячий майданчик та зелені зони відпочинку. Окрім того, завітали й до ЦНАПу.

Фото без опису

Завершилася робоча поїздка змістовною бесідою у Березівській міській раді. Говорили про роботу та розвиток житлово-комунального господарства. Подібний обмін досвідом дуже корисний, адже і Визирській і Березівській громадам є чим пишатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь