Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Звіт про виконання бюджету Визирської громади за I півріччя 2020 року

Дата: 18.08.2020 17:01
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Визирська громада – одна з найпотужніших ОТГ, на сьогодні, в Україні. Її бюджет на 2020 рік складає понад 200 мільйонів гривень. Структура фактичних надходжень загального фонду по джерелах доходів за І півріччя 2020 року (без трансфертів) складає 109 485,7 тис.грн., виконання плану на 110,3 %. Дохідна частина загального фонду формується відповідно до галузей. Загальна цифра 109 485,7 тис.грн. Левова частина з цієї суми – транспорт та звязок.

Фото без описуАналогічна картина й по формуванню податку з фізичних осіб по видам галузі. Гілка першості у транспорту та звязку – 82,1%, що складає 70614,2 тис. грн. Звичайно, на формування бюджету вплинув і карантин, але прибуток від податку з фізичних осіб говорить про те, що порто-промислові підприємства не лише не відправили своїх працівників за власний рахунок у відпустки, а й змогли налагодити ефективну роботу під час вимушеного карантину.

Фото без описуФото без описуСтосовно видатків за півріччя у громаді, то з бюджету передбачено кошти на розвиток інфраструктури у населених пунктах та між ними (будівництво доріг), ремонт вуличного освітлення та інше. Також приділяється увага соціальній сфері, культурі й освіті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь