Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці після двотижневого карантину відбулося засідання виконкому

Дата: 09.10.2020 14:24
Кількість переглядів: 668

У Визирці відбулося засідання виконкому. На порядку денному – 20 питань. Перше – фінансове. Так, начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Визирської сільської ради Наталія Сивак доповіла, що за 9 місяців перевиконання бюджету склало 15 мільйонів за рахунок податку на доходи фізичних осіб.

Фото без описуДалі – земельні питання. Варто зазначити, що члени виконкому погодили проведення культурних заходів на території Визирської сільської ради та присвоїли назву Зразковому духовому оркестру Визирського будинку культури. Відтепер він офіційно – «Визирські сурми».

Фото без описуФото без описуТакож – погодили рішення про надання матеріальної допомоги до Дня захисника України та Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. Окрім того, заслухали начальника відділу освіти, молоді та спорту Валентину Харламбову, яка розповіла про стан організації харчування в закладах освіти Визирської сільської ради. Наостанок члени виконкому розглянули заяви, листи та клопотання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь