Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада відзначила потрійне свято

Дата: 13.10.2020 16:50
Кількість переглядів: 650

У Визирській громаді, напередодні Дня захисника України, Дня українського козацтва та святої Покрови Пречистої Богородиці, відбувся ряд тематичних заходів. Так, у Визирському будинку культури пройшов тематичний урок «Година мужності». На захід традиційно завітали школярі та учасники АТО. Цьогоріч це Миза Сергій та Слайко Сергій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУрочистий захід був наповнений привітаннями та побажаннями. І, звичайно, хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто поклав своє життя на вівтар української незалежності на Сході нашої держави.

Фото без опису

Всього у Визирській громаді проживає 59 учасників бойових дій на Сході  України. Всі вони, в рамках сільської програми «Милосердя в дії» отримають до Дня захисника України по 2 тисячі гривень.

Фото без опису

А У Першотравневому, в школі, до Дня захисника України, Дня українського козацтва та святої Покрови Пречистої Богородиці провели традиційну посвяту у козачата. Так, до лав козачат приймали першачків. На захід запросили й учасників АТО.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь