Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Інформація про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки вартості об’єкта оренди

Дата: 28.01.2020 08:46
Кількість переглядів: 572

Інформація
про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності
для проведення незалежної оцінки вартості об’єкта оренди, а саме: частини нежитлового приміщення, площею 4, 5 кв. м., розташованого по вул. Олексія Ставніцера, 56 в с.Визирка Лиманського району Одеської області, що перебуває у комунальній власності Визирської сільської ради).

(в порядку п.2 розд. 2 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», затвердженого Наказом ФДМУ №2075 в редакції Наказу ФДМУ №47 від 16.01.2018р.)

28.01.2020р.
1.    Дата, час та місце проведення конкурсу: 12.02.2020р. о 09 год.  в приміщенні Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області за адресою: Одеська область Лиманський район с.Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56.
2.    Інформація про об’єкт оцінки (відповідно до додатка 1 до «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», в редакції Наказу Фонду Державного майна України №47 від 16.01.2018р.): 
Найменування об'єкта оцінки: визначення вартості об’єкта оренди, а саме: частини нежитлового приміщення, площею 4, 5 кв. м., розташованого по вул. Олексія Ставніцера, 56 в с.Визирка Лиманського району Одеської області, що перебуває у комунальній власності Визирської сільської ради).
Місцезнаходження об'єкта оцінки: 67543, Одеська область Лиманський район село Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56 
                                                         (поштовий індекс, місцезнаходження)
Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта оренди для подальшого розрахунку орендної плати.
Основні види продукції (послуг), що виробляються:  ---------
Кількість об'єктів необоротних активів згідно з аналітичним обліком (основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів): ------
Розмір статутного капіталу (власного капіталу) господарського товариства: ------       
Балансова залишкова вартість основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів: --------- 
Розмір земельної ділянки (ділянок), усього: 0,1711 га
Місце розташування земельної ділянки (ділянок): 67543, Одеська область Лиманський район село Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56 
Цільове призначення земельної ділянки (ділянок): для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.
Категорія земель: землі житлової та громадської забудови.
Правовий режим земельної ділянки (ділянок): комунальна власність
Нормативна грошова оцінка земельної ділянки (ділянок) (за наявності): --------.
Наявність об'єктів, що містять державну таємницю (так, ні)

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): орієнтовна дата проведення незалежної оцінки об’єкта оренди (визначення вартості об’єкта оренди) для подальшого розрахунку орендної плати -  лютий 2020р., точна дата визначатиметься після проведення конкурсу з визначення суб’єкта оціночної діяльності.

3. Кінцевий термін подання документів: 11.02.2020р.
4. Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії: 
-    заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно Додатку 4 в редакції Наказу Фонду державного майна № 47 від 16.01.2018);
-    інформація про претендента (згідно Додатку 5 в редакції Наказу Фонду державного майна № 47 від 16.01.2018);
На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.
До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.
5. Вимоги до учасників конкурсу (кваліфікаційні вимоги до оцінювачів, що залучаються до надання послуг з оцінки майна, а також до суб’єктів оціночної діяльності, зокрема щодо їх практичного досвіду виконання робіт з оцінки об’єкта оцінки, а також подібного до оцінюваного майна): 
- складеної відповідно до цих умов конкурсної документації, яку надано у визначений в інформації про проведення конкурсу строк;
- відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
- переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна або (за наявності);
- досвіду суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання робіт з оцінки подібного майна.

6. Інформація про замовника робіт з оцінки:
ВИЗИРСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЛИМАНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
67543, Одеська область, Лиманський район, село Визирка, 
вулиця Олексія Ставніцера, 56, код ЄДРПОУ 04378669,
телефон: (04855) 95535, факс: (04855) 98278,
адреса електронної пошти: vizirkarada@ukr.net

7. Інформацію про подібні до об’єкта оцінки об’єкти, ознаки подібності якого наведено в додатку 2 до «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», в редакції Наказу Фонду Державного майна України №47 від 16.01.2018р.): 
Об’єкт оцінки: 
 ознаки подібності:
-    основні -  споруди, зокрема аналогічного функціонального призначення; 
-    додаткові - за функціональним призначенням: д) житлова нерухомість (квартири, житлові та дачні будинки разом із господарськими будівлями та спорудами або без них).
8. Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: 6000 грн.  (шість тисяч гривень). 

9. Відомості про місцезнаходження комісії, контактні номери телефонів:
Визирська сільська рада Лиманського району Одеської області (67543, Одеська область Лиманський район с.Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56, код ЄДРПОУ: 04378669).
Координати комісії: адреса: 67543, Одеська область Лиманський район с.Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56; контакти: (04855) 9-55-35; 9-82-78; електрона адреса: vizirkarada@ukr.net.контактна особа – секретар комісії,  головний спеціаліст юридичного відділу Твардовський Олексій Васильович.


Секретар комісії                                                             О.В. Твардовський 


Голова конкурсної комісії з питань організації 
та проведення конкурсного 
відбору суб’єктів оціночної діяльності                                  В.В. Стоілакі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь