Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради

Дата: 28.05.2020 08:49
Кількість переглядів: 500

Виконавчий комітет Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 та у зв’язку з прийняттям рішення Визирської сільської ради №482/XVII-VII від 21.05.2020 року «Про створення Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області» та рішення Виконавчого комітету Визирської сільської ради №75 від 28.05.2020 року «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області» оголошує конкурс на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради.

Повне найменування: Центр надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області.

Місце знаходження та юридична адреса Центру: 67543, Одеська область Лиманський район село Визирка вулиця Олексія Ставніцера, 56.

Основні напрямки діяльності Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області:

 - проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення.

- надання особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Умови оплати праці директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради визначаються відповідно до законодавства з питань оплати праці, норм часу, чисельності та типового штатного нормативу, що затверджуються наказом Міністерства соціальної політики України.

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі:  29.05.2020 року.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі:  12.06.2020 року, 17.00 год. включно.

Адреса, за якою приймаються документи для участі в конкурсі:  67543, вул. Олексія Ставніцера, 56, с. Визирка, Лиманський район, Одеська область.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає до сектору кадрової роботи Визирської сільської ради та/або надсилає електронною поштою наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі  за формою, що додається та згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

ЗРАЗОК заяви кандидата про участь у конкурсі

ЗГОДА на збір та обробку персональних даних

  • належним чином завірені копії сторінок паспорта громадянина України у формі книжечки з даними про прізвище, ім’я та по батькові, видачу паспорта та місце проживання або лицьового і зворотного боку паспорта громадянина України у формі картки та документа, що підтверджує місце проживання;
  • належним чином завірені копії документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (паспорта громадянина України у формі книжечки - для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відповідну відмітку у паспорті громадянина України);
  • належним чином завірені копії документа про освіту з додатком (за наявності), трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу),  де зазначити прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • мотиваційний лист складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради на 2 роки.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою, претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

Вимоги до претендента: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Дата і місце проведення конкурсу: 18 червня 2020 року о 10.00 год., Визирська сільська рада, вул. Олексія Ставніцера, 56, с. Визирка.

За додатковою інформацією звертайтесь: електронна пошта: vizirkarada@ukr.net, конт. тел. (04855) 98278.

Відповідальна особа: Твардовська Оксана Олександрівна

Рішення виконавчого комітету Визирської сільської ради №75 від 28.05.2020 року «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області»

ПЕРЕЛІК запитань для перевірки на знання норм відповідного законодавства України

 

Протокол №1 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради від 16.06.2020 року

 

Протокол №2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради від 18.06.2020 року

 

https://youtu.be/ASEolxKWjBA   - 1 частина конкурсу 

https://youtu.be/8SNQQekU53Y  - 2 частина конкурсу 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь