Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про початок формування конкурсної комісії

Дата: 27.05.2020 08:53
Кількість переглядів: 376

Виконавчий комітет Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області оголошує про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади  директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області. 

Відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200, до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області входять не менш як п’ять осіб у рівній кількості представників суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги».

До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

Термін подання пропозицій для участі у конкурсній комісії з 29 травня 2020 року по 07 червня 2020 року до 17 год. 00 хв.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються за адресою: 67543, вул. Олексія Ставніцера, 56, с. Визирка, Лиманський район, Одеська область.

Для участі у складі конкурсної комісії необхідно надати до Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області наступні документи:

- письмову згоду щодо участі у конкурсній комісії;

- згоду на обробку персональних даних;

- копії паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків.

За додатковою інформацією звертайтесь: електронна пошта:  vizirkarada@ukr.net, конт. тел. (04855) 98278.

З умовами та етапами проведення конкурсного відбору можна ознайомитись у Положенні про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь