Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді відзначили День Гідності та Свободи (фоторепортаж)

Дата: 20.11.2020 12:46
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

У Визирській громаді відзначили День Гідності та Свободи. Традиційно біля пам’ятників та пам’ятних знаків на території ОТГ відбулися урочисті покладання квітів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПам’ятну дату запровадили у 2014 році. Відтоді українці щороку вшановують патріотизм та мужність тих, хто восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стояв на захисті демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів української держави та її проєвропейського вибору. День Гідності та Свободи – це не лише про черговий день на календарі України. Це свідчить про зміну свідомості українців, про їхні принципи та прагнення кращого майбутнього. Це є підтвердженням того, що попри різні особисті погляди, українці вміють об’єднуватися для того, аби відстояти основні цінності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуА у бібліотеках Визирської громади бібліотекари організували тематичні виставки, присвячені Дню Гідності та Свободи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь