Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Соціальні питання, звіт КП «Визирське джерело» та бюджет. У Визирці відбулося засідання виконкому

Дата: 24.11.2020 14:40
Кількість переглядів: 522

У приміщенні Визирського будинку культури відбулося засідання виконавчого комітету. На порядку денному 13 питань, серед яких – звіт керівника комунального підприємства «Визирське джерело», бюджет, новорічні свята та розгляд заяв, листів й клопотань. Так, члени виконкому погодили проект рішення про організацію та проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій в Україні, яке відбудеться 28 листопада.

Окрім того, члени виконкому проголосували «за» організацію та проведення новорічних свят на території Визирської сільської ради. Проходитиме святкування, згідно постанови Кабінету Міністрів № 211 від 11 березня 2020 року зі змінами та доповненнями, у режимі онлайн.

Також на виконкомі було затверджено рішення «Про складання бюджету Визирської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік та прогнозу бюджету на 2022 та 2023 роки» у новій редакції. Внесення змін до плану заходів зі складання бюджету на наступний рік було необхідно у зв’язку зі змінами у законодавстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь