Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирка отримала нагороду за перемогу у щорічному конкурсі з благоустрою

Дата: 24.11.2020 15:15
Кількість переглядів: 662

Фото без описуСело Визирка здобуло перемогу у номінації "Кращий населений пункт" серед сільських об’єднаних територіальних громад Одеської області. Про це стало відомо під час підсумкового засідання обласної конкурсної комісії з проведення обласного конкурсу «Сільські, селищні ради та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою у 2020 році», яке відбулося наприкінці вересня. А 23 листопада відбулася церемонія нагородження переможців.

Фото без опису

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко та перший заступник голови облради Вадим Шкарівський привітали переможців конкурсу.

Фото без опису

За кожним дипломом стоїть титанічна робота сільських та селищних рад, працівників комунальних підприємств та кожного жителя громади. Щороку кількість учасників у конкурсі збільшується. Це вірний показник того, що людям це потрібно. Вам випала висока довіра жителів представляти та відстоювати їхні інтереси у вирішенні важливих соціально-економічних питань. Дякую кожному з вас за небайдужість та прагнення розвиватися. Нехай перемога у конкурсі додасть вам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і селищ нашої області, долати перешкоди і досягати бажаних результатів, - зазначив Сергій Паращенко.

Фото без описуФото без опису

Варто зазначити, що за диплом I ступеня Визирка отримала 300 тисяч гривень на соціально-економічний розвиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь