Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді нагородили талановитих та обдарованих дітей (фоторепортаж)

Дата: 30.11.2020 16:27
Кількість переглядів: 290

У навчальних закладах Визирської громади 30 листопада відбулося урочисте нагородження талановитої та обдарованої молоді. Заходи відбувалися в умовах карантину та з дотриманням всіх вимог. Нагороду вручали голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі, начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентина Харламбова та директори Визирського та Першотравневого ліцею й Любопільської гімназії.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Мені дуже приємно, що у нашій громаді є так багато молоді, яка прагне розвиватися. Всі ваші дипломи – це показник титанічної роботи у різних галузях. Переконаний, що саме за нашою талановитою молоддю, нашими учнями – успішне майбутнє не лише Визирської громади та Одещини, а й всієї України в цілому, - зазначив голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі.

Фото без описуФото без описуПершими свої нагороди отримали учні Визирського ліцею. Всього – 27 молодих, талановитих вихованця навчального закладу, які є відмінниками, учасниками районних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів.

Я пишаюся нашими вихованцями. Всі вони дуже старалися. Наші учні завжди беруть активну участь у заходах і освітянських, і культурних, і екологічних. Тому це заслужені премії, - розповіла Яна Куліченко, директор Визирського ліцею.

 

Далі свої нагороди отримали вихованці Любопільської гімназії. Всього – 2 учні, які є відмінниками.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ опорному закладі освіти «Першотравневий ліцей» премії талановитої та обдарованої молоді довелося вручати у декілька етапів. Учнів тут багато, тому церемонію довелося проводити двічі.

Першотравневий ліцей завжди пишався своїми вихованцями. Всі ви – великі молодці. Ви – справжня гордість нашої громади. Тож наснаги вам і підкорення ще не однієї вершини, - зазначила директор опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» Тетяна Казак.

Фото без описуФото без описуПремія обдарованої та талановитої молоді присуджується відповідно до Комплексної програми розвитку освіти Визирської сільської ради та Порядку про надання та виплату премій обдарованої і талановитої молоді Визирської сільської ради. Всього 30 листопада премію отримало 80 учнів.

80 обдарованих дітей – гарний показник. Учні вкладають власні сили, душу у справу, яку роблять. Хтось відзначився у навчанні, хтось – у культурі, а дехто – в екологічних проєктах. Але загалом маємо чудову картину. У Визирській громаді, дійсно, багато талановитої та обдарованої молоді, - поділилася начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентина Харламбова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь