Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Сьогодні віряни західного обряду святкують Різдво

Дата: 25.12.2020 11:15
Кількість переглядів: 544

 

25 грудня віряни святкують католицьке та лютеранське Різдво. Це велике свято, яке є символом народження Ісуса Христа в Віфлеємі. Відзначають його у понад 100 країнах світу. В Україні 25 грудня - офіційне державне свято з 2017 року. 

Віряни до Різдва починають готуватися більш ніж за місяць. У європейських країнах воно навіть популярніше, ніж Новий рік. У містах прикрашають ялинки, організовують різдвяні ярмарки та влаштовують розваги. Останній місяць перед Різдвом називають адвентом. У цей час потрібно пройти духовне очищення через покаяння, а також, за можливості, взяти участь у передріздвяних богослужіннях. У переддень Різдва, 24 грудня, родина традиційно збирається на вечерю, яка має складатися з 12 пісних страв - за кількістю апостолів Христа. За столом заведено ділитися облатками (освяченим прісним хлібом) і вітати одне одного зі святом, бажаючи всього найкращого.

Від імені Визирської сільської ради та від себе особисто я вітаю всіх зі святом! Нехай кожна домівка буде сповнена добра та достатку, злагоди та спокою. А нашій великій Визирській громаді - процвітання, реалізації нових проєктів та миру! Зі святом Різдва! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь