Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У центрі громади пройшла освітянська колегія

Дата: 03.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 698

Фото без описуУ Визирському будинку культури 3 лютого відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради. На захід завітали представники навчальних закладів та дитячих садочків. Головна мета такої робочої зустрічі – обговорити нагальні питання у сфері освіти, вирішити, яким чином їх можна реалізувати у навчальних закладах громади та які виклики сьогодні стоять перед вчителями та вихователями.

Фото без описуУ якості гостей на колегію завітали голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі, депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе, член виконавчого комітету Олена Козьміна та депутати громади.

Фото без описуФото без опису

За словами Олега Кутателадзе, сьогодні освітяни Визирської ОТГ – гордість громади. Адже саме  вчитель – це зерно мудрості, яке потім проросте в його учнях.

Фото без описуВалерій Стоілакі у своїй вітальній промові зазначив, що у 2021 році мережа закладів освіти у громаді стала вдвічі більшою, адже приєдналися нові села. І сьогодні потрібно відновлювати те, що десятки років було у занепаді.

Фото без описуВарто зазначити, що колегія відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради зібралася вперше у 2021 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь