Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада відзначила День всіх закоханих (фотозвіт)

Дата: 15.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 402

Визирська громада вперше відзначила загальногромадське свято у 2021 році. Враховуючи карантинні обмеження, Любопільський будинок культури організував «Лігу закоханих». Участь у заході взяли команди з Любополя, Дмитрівки, Кордону та збірна команда Зоря Труда й Нова Вільшанка. Першотравневий та Визирський будинки культури допомагали в організації та надали концертні номери.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПубліка, як і артисти, за рік відсутності будь-яких заходів засумували за концертами. Тому настрій у всіх був піднесений та святковий. Зазначимо, що на «Лігу закоханих» завітали сільський голова Валерій Стоілакі, секретар сільської ради Іван Ососкало, начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини Катерина Кушнір та староста Любопільського старостинського округу Олександр Рембач.

Фото без описуЗа результатами п’яти конкурсів перемогу здобула команда з Дмитрівського старостинського округу. У нагороду вони отримали кубок та медалі, а ще - Любопіль передав їм естафету святкування, тож День всіх закоханих у 2022 році Визирська громада святкуватиме у Дмитрівці.

Фото без описуФото без описуФото без описуА безпосередньо 14 лютого у Визирському будинку культури підбили підсумки онлайн-конкурсу «Найромантичніше фото до Дня всіх закоханих». Варто зазначити, що, окрім подарунків, пари мали можливість ще й сфотографуватися у святкових фотозонах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь