Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада відзначає 150-річний ювілей видатної письменниці України

Дата: 25.02.2021 16:45
Кількість переглядів: 503

Фото без опису25 лютого 1871 року з'явилась на світ Лариса Петрівна Косач, відома під псевдонімом Леся Українка. Тож сьогодні відзначається 150-річний ювілей видатної письменниці та культурної діячки. Леся Українка - одна з найвідоміших жінок в українській історії, що зробила великий внесок в українську фольклористику і драму.

Протягом 2021 року під егідою Міністерства культури і інформаційної політики відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки. Міністерство інформуватиме і висвітлюватиме всі заходи і події ювілейного року Лесі Українки в прес-релізах, на своїх сторінках в соціальних мережах, в партнерських ЗМІ, через соціальну рекламу, а також на окремому сайті, запущеному з нагоди ювілейного року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗвичайно, не могла приєднатися до такої знакової події й Визирська громада. Наразі у бібліотеках організовано тематичні виставки, проходять читання. А ще наші юні читці беруть активну участь у різноманітних конкурсах, присвячених творчості видатної української письменниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь