Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Важлива інформація про тарифи на послуги з водопостачання з 01.04.2021 року

Дата: 23.04.2021 10:44
Кількість переглядів: 597

Відповідно до рішення Визирської сільської ради №254/VІ-VІІІ від 25.03.2021 р. «Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання, які надає КП «Визирське джерело» Визирської сільської ради» з 01.04.2021 року на 2021 рік затверджено тариф на послуги з водопостачання, які надає КП «Визирське джерело» Визирської сільської ради:

- для споживачів по вул.Миру, вул. Олексія Ставніцера, вул.51 Перекопської дивізії с.Визирка  Одеського району Одеської області у розмірі 16 гривень 44 копійок з ПДВ за 1 м3 води;

- для споживачів  с. Широке, с. Тилігульське, с. Пшонянове, с. Мар’янівка,  с. Бутівка, с. Ранжеве, с. Степанівка, с. Порт, с. Нова Вільшанка, с. Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда,  с. Воронівка, с. Калинівка, с.Кордон, с. Дмитрівка, с. Любопіль, с. Першотравневе у розмірі 18 гривень 21 копійка з ПДВ за 1 м3 води (Додаток 1).

 

Встановлено тариф на послуги з водопостачання, які надає КП «Визирське джерело» Визирської сільської ради для  населення с. Визирка,  с. Широке, с. Тилігульське, с. Пшонянове, с. Мар’янівна,  с. Бутівка, с. Ранжеве, с. Степанівка, с. Порт, с. Нова Вільшанка, с. Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда,  с. Воронівка, с.Калинівка, с.Кордон, с.Дмитрівка, с.Любопіль, с.Першотравневе з 01 квітня 2021 року у розмірі 16 гривень 44 копійок з ПДВ за 1 м3 води.

 

Затверджено різницю в тарифах, між економічно обґрунтованими розрахунками тарифу та тарифу для населення у розмірі 1,77 грн. за 1 куб. м. реалізованої води, що складає 350785,24 грн (триста п’ятдесят тисяч сімсот вісім- десят п’ять грн. 24 коп.).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь