Визирська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги платників плати за землю!

Дата: 14.07.2021 16:57
Кількість переглядів: 517

Відповідно до пункту 271.2 статті 271 Податкового кодексу України рішення рад щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування нормативної грошової оцінки земель або змін (плановий період).

Повідомляємо, що 14.07.2021 року на офіційній сторінці Визирської сільської територіальної громади в мережі Інтернет оприлюднено рішення Визирської сільської ради №420/Х-VІІІ «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Дмитрівка, с. Бутівка Дмитрівської сільської ради Лиманського району Одеської області» та №421/Х-VІІІ «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів села Любопіль, села Ранжеве Лиманського району Одеської області».
З вищезазначеними рішеннями можливо ознайомитися на офіційній сторінці Визирської сільської територіальної громади в мережі Інтернет в розділі «Офіційні документи» за наступними посиланнями:

https://vyzyrska-gromada.gov.ua/docs/840319/ та https://vyzyrska-gromada.gov.ua/docs/840309/ .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь