Визирська громада

Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 09.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 635

Визирська сільська рада повідомляє про проведення громадського обговорення обсягу виконання стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування: «Детальний план території для будівництва інженерних споруд, обслуговуючих приміщень та благоустрою території на земельній ділянці водного фонду (ставок), загальною площею 22,0 га, на території с. Визирка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області».

Ознайомитись з повним текстом повідомлення та змістом Заяви про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Визирської сільської ради та на сторінці Визирської сільської ради в мережі Інтернет: https://vyzyrska-gromada.gov.ua/ .

Зауваження та пропозиції надаються до Визирської сільської ради за адресою: 67543, Одеська обл., Одеський р-н, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, буд. 56; у письмовому вигляді особисто, або на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net .

Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме 15 днів, а саме: з «11» вересня 2021 р. до «25» вересня 2021 р.

Зауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь