Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Перелік напрямів фінансування до Програми "Аграрна Одещина":

Дата: 20.09.2021 16:16
Кількість переглядів: 512

  • часткова компенсація вартості доїльного обладнання фізичним особам та фізичним особам підприємцям, що утримують не менше 3 корів у розмірі 50% вартості доїльної установки (без урахування податку на додану вартість), але не більше 5000 гривень. Заяву на участь у конкурсі та документи, що додаються надавати до 15 листопада 2021 року;

-здешевлення вартості придбання сільгоспвиробниками базового (елітного та суперелітного) насіння сільськогосподарських культур вітчизняної селекції до 50%, але не більш 100 тис.грн. на господарство. Заяву на участь у конкурсі та документи, що додаються надавати до 01 листопада 2021 року;

  • часткова компенсація витрат на утримання корів суб'єктам господарювання, які є юридичними особами за наявну на 01 липня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку корову - до 1000 гривень за одну голову. Заяву на участь у конкурсі та документи, що додаються надавати до 15 вересня 2021 року.

З вимогами щодо участі у конкурсі підприємства агропромислового комплексу можуть ознайомитися в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин облдержадміністрації та на офіційному веб-порталі обласної адміністрації http//portal-oda.odessa.gov.ua. 

Прийом заяв проводиться за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 83, 14 поверх, кабінет№1426, телефон для довідок: 048-728-34-61.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь