Курси для безробітних "Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі"

Дата: 09.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 449

Фото без опису     

Маркетинг в соціальних медіа - це сучасний напрямок, затребуваний кожною організацією сфери виробництва, торгівлі, надання послуг в різних галузях. Стати SMM-професіоналом можна тільки володіючи певними інструментами,  постійно поліпшуючи свої   знання та навички.

   На базі ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» з 28.12.2021 р. починається навчання в рамках короткотермінових курсів цільового призначення за напрямком «Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі». Програма  призначена для підвищення кваліфікації громадян з професій, пов’язаних з підприємницькою діяльністю та всіх, хто планує просування бізнесу в інтернеті, за допомогою соціальних мереж, що на сьогодні є актуальним.

Термін навчання- 27 навчальних годин (1 тиждень)

Форма навчання-очна, дистанційна.

   Нові знання та навички можуть отримати також всі бажаючі з числа не безробітних- за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість навчання- від 0,2-0,8 тис. грн ( в залежності від кількісного складу групи- 20 осіб/ та форми навчання).

Консультація по тел.(04855) 9-83-75

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь