Визирська громада

Одеська область, Одеський район

EUКраїна наша єдність у розмаїтті

Дата: 07.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 199

Як і інші сучасні суспільства, Україна є домівкою для людей багатьох етнічних ідентичностей, людей різних поглядів і віросповідань. Серед нас проживають люди понад 100 етнічних ідентичностей. В Україні представлені найрізноманітніші релігії та релігійні напрями – від найдавніших до новітніх: загалом в Україні 37 тисяч релігійних організацій.

Ми відкриті до обміну думками й нашим досвідом, відкриті до найскладніших дискусій, щоб знайти спільний знаменник. Усе це створює єдиний культурний простір, де комфортно жити кожній людині.

Зважаючи на нову реальність, у якій панують дезінформація та маніпуляції, ми прагнемо діалогу та пошуку правди. Водночас нам варто бути пильними щодо спроб монополізувати істину. Демократичний підхід до розбудови держави об’єднує нас із країнами Європейського Союзу, які будують свою спільноту на засадах верховенства права, шанування прав людини та засадничих свобод.

З 2020 року в Україні діє Державна служба України з етнополітики та свободи совісті, яка опікується питаннями міжнаціональних відносин, релігії та захисту прав національних меншин. Цінності, на яких вона будує свою роботу, є близькими для кожної людини: бути відкритим і поважати «іншість» інших. Ставитися доброзичливо до ближнього, пам’ятаючи, що в першу чергу всі прагнуть щастя, свободи, справедливості та гідності.

Усе це перегукується з шістьма базовими цінностями Європейського Союзу, завдяки яким ЄС створив формулу ефективного співжиття.
Україна прагне членства в ЄС і поступово підтягує свої стандарти до загальноєвропейських. Цей шлях і є євроінтеграція. ????????????????

Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут https://association4u.in.ua/

Мета інформаційної кампанії #EUКраїна, яка проходить з ініціативи Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної, за підтримки European Union in Ukraine Представництва ЄС в Україні та проєкту ЄС Association4U – показати «секторальний» вимір євроінтеграції. Те, як європейські цінності та принципи втілюються в різних сферах і змінюють на краще життя українців.

#ЦеЄвроінтеграція #Інтегруємось

Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції
Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України до ЄС
Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції

Світлина від Association4U.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь