Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Про громадське обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 21.01.2022 11:59
Кількість переглядів: 132

Визирська сільська рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО)проекту документа державного планування «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, загальною площею орієнтовано 8,6 га, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області».

Ознайомитись з Заявою про визначення обсягу СЕОможна у приміщенні Визирської сільської ради та на сторінці Визирської сільської ради в мережі Інтернет: https://vyzyrska-gromada.gov.ua/

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО надаються у письмовому вигляді до Визирської сільської ради особисто або поштою за адресою: 67543, Одеська обл., Одеський р-н, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, буд. 56; та на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net

Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме 15 днів з дня оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО.

Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 15 днів з дня її оприлюднення у встановленому порядку. Граничний строк надання зауважень становить 15 календарних днів з моменту оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО,  а саме  з «21» січня 2022р до «07» лютого 2022 р.

 

Пропозиції та побажання, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь