Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 27.01.2022 14:05
Кількість переглядів: 368

27 січня відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради,  на якому було розглянуто 22 питання порядку денного.

Фото без опису

Так, затверджено реєстр галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них станом на 01 січня 2022 року; графіки роботи закладів культури Визирської сільської ради на 2022 рік;  план роботи комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Визирської сільської ради на 2022 рік.

  Визначено перелік об’єктів та види безоплатних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт або відбування особами кримінального покарання у виді громадських робіт на території Визирської сільської територіальної громади у 2022 році.

Фото без опису

Заслухано звіти про роботу Визирської сільської ради із запитами на отримання публічної інформації за 2021 рік, про роботу закладів культури та відділу соціального захисту  населення  Визирської сільської ради за 2021 рік.

 Членами виконавчого комітету були прийняті відповідні рішення щодо постановки двох осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на квартирний облік,  як таких, які  мають право на позачергове отримання житла.

Також були  розглянуті питання щодо організації та проведення у 2022 році Дня всіх закоханих та заходів до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні на території Визирської сільської територіальної громади.


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь