Визирська громада

Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 10.02.2022 16:28
Кількість переглядів: 159

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у зв’язку з оприлюдненням проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку у проекті містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, загальною площею орієнтовано 8,6 га, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області».

Підстава для розроблення детального плану території: рішення Визирської сільської ради від №513/ХІV-VIII від 23.09.2021.

Замовник: Виконавчий комітет Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області.

Розробник: ПП «Астор-юг»

Детальний план території розробляється у відповідності до ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території» та з метою визначення та уточнення планувальних та містобудівних умов і обмежень, параметрів забудови і організації території для розміщення та експлуатації об’єктів виробничо-складського призначення та інженерно-транспортної інфраструктури.

Графічні матеріали: схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту.

Ознайомитись з проектом містобудівної документації, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», якій розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку,  можна у приміщенні Визирської сільської ради, в період строку для подання пропозицій у робочі дні з 8:00 до 17:00 години та на сторінці в мережі Інтернет: https://vyzyrska-gromada.gov.ua//.

Зауваження та пропозиції щодо проекту детального плану території надаються у письмовому вигляді до Визирської сільської ради особисто або поштою   за   адресою:  67543,  Одеська область  Лиманський  район  с.  Визирка вул. Олексія Ставніцера, буд. 56 та на електронну адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net.

Посадова особа Виконавчого комітету Визирської сільської ради, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій – сільській голова Стоілакі В.В.

Строк подання пропозицій та проведення процедури громадського обговорення проекту містобудівної документації становить 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації і триває з  10 лютого 2022 року до  11 березня 2022 року.

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються замовником містобудівної документації у місячний строк з дня їх надходження.

Громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації та презентація відбудуться 24 лютого 2022 року о 10.00 годині у приміщенні будинку культури Визирської сільської ради за адресою: с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, 57.

завантажити Звіт про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, загальною площею орієнтовано 8,6 га, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь