Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 406

Фото без опису20 лютого в Україні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні під час Революції Гідності 2013–2014 років. Пам'ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.Саме 20 лютого 2014 року в центрі Києва загинуло найбільше людей – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року за демократичні цінності та територіальну  цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні. 

У Визирській громаді, на знак вшанування українців, які віддали своє життя на вівтар Незалежності України, поклали квіти до пам'ятників та пам'ятних знаків. 

Фото без описуФото без описуФото без описуОкрім того, у бібліотеках Визирської громади традиційно організували тематичні виставки, присвячені подвигам Героїв Небесної Сотні. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь