Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Оплата ЖКП за кошти єПідтримки: близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг

Дата: 23.02.2022 14:44
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

У межах єПідтримки на отримання виплат в Дію було подано понад 8,9 млн заявок, оформлено 10 млн карток та витрачено 3,5 млрд гривень. З них близько 39 мільйонів гривень вже спрямовано на оплату комунальних послуг. Зазначимо, така функція стала доступною 14 лютого 2022 року для вакцинованих українців віком від 60 років. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

«Функція оплати комунальних послуг за кошти єПідтримки діє більше тижня. І за цей період вже близько 39 мільйонів гривень були спрямовані на оплату платіжок у межах цього функціоналу. Термін користування коштами від єПідтримки подовжено. Їх можна витратити впродовж дев’яти місяців із дня зарахування, а не чотирьох, як це було раніше», — підкреслив Міністр Олексій Чернишов.

Зазначимо, аби отримати кошти єПідтримки, необхідно мати «зелений» СOVID-сертифікат у Дії, відкрити картку єПідтримки в одному з банків-партнерів, подати заявку в застосунку Дія — натиснути “Послуги” - “єПідтримка” - “Отримати допомогу”. 

Детальніше  про проєкт єПідтримка дізнавайтеся на офіційному порталі

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зазначив, що цифровізація регіонів підвищить якість та комфорт життя в громадах, відтак, цей напрям — серед пріоритетів Мінрегіону.

 

За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України

https://www.minregion.gov.ua/press/news/oplata-zhkp-za-koshty-yepidtrymky-blyzko-39-miljoniv-gryven-vzhe-spryamovano-na-oplatu-komunalnyh-poslug/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь