Визирська громада

Одеська область, Одеський район

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Визирської сільської ради до мешканців населених пунктів Визирської сільської територіальної громади щодо інформаційної боротьби з російською агресією

Дата: 21.03.2022 16:03
Кількість переглядів: 147

                      Шановні  мешканці Визирської сільської територіальної громади!

Сьогодні в Україні триває не просто війна, а й інформаційна війна. Після того, як ворог зрозумів, що фізично та морально нашу націю не здолати, він почав розповсюджувати фейки в різноманітних спільнотах у месенджерах та соціальних мережах та, зламуючи офіційні сторінки органів місцевого самоврядування, розміщувати там неправдиву інформацію.

3-4 березня понад 700 сайтів органів місцевого самоврядування по всій Україні зазнали хакерських атак. Після цього зловмисники розмістили на них інформацію про капітуляцію української влади та заклик для наших військово- службовців про складання зброї.

На той час майже кожен із нас знав, що будь-яку інформацію потрібно перевіряти та довіряти лише офіційним джерелам.

Окрім того, Держспецзв’язку попереджувало про ймовірні фейкові публікації щодо можливих атак на веб-сайти органів влади.

Офіційний сайт Визирської сільської ради – відновлено.

Цими днями схожого сценарію зазнав сайт Житомирської обласної ради, де розмістили заяву, що начебто адміністрація міста закликала містян «не чинити опору російській армії, аби зберегти своє життя». Але житомирян забули назвати житомирянами. Замість цього – взяли текст із такого ж «зламаного» сайту Запорізької обласної ради, і, не переписуючи жодного слова, вставили текст зі зверненням до жителів Запоріжжя. Скріни з сайту миттєво розлетілися у ЗМІ окупантів, як доказ готовності місцевої адміністрації перейти на сторону ворога.

Мета, яку переслідували хакери країни-агресора – дезорієнтувати нас, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі. 

Визирська сільська рада офіційно заявляє, що подібних заяв не робила і  не буде робити ні в якому випадку. Ми будемо боронити власну землю до останньої краплі крові, положимо душу й тіло за нашу свободу та всіляко будемо чинити опір окупантам.

Окрім того, наголошуємо, що інформацію наразі ми публікуємо на офіційній сторінці Визирської сільської ради у мережі Фейсбук та у спільноті  «Визирська громада оперативна» месенджеру  Вайбер.  Ніяких інших джерел для передачі важливої та оперативної інформації наша громада – не має.

Україна переможе!

Тільки разом!

 

Звернення прийнято на сесії Визирської сільської ради 16 березня 2022 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь