Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Україна - переможе! Місяць незламності!

Дата: 24.03.2022 09:03
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Сьогодні рівно місяць, як наш народ продемонстрував своє прагнення до волі та незалежності, незламний дух та козацьке коріння. Місяць, як рашисти підло, на світанні оббомбили міста України, вигнавши з домівок українців та змусивши їх покинути свою Батьківщину. Місяць, який пролетів неначе один день.

Багато хто не згадає, що робив 23 лютого, але точно назавжди запам’ятає ранок 24. День, коли ми змінилися… Ми згуртувалися так, як цього не чекав ніхто. Наші збройні сили з першого дня, підняті по тривозі, боронять нашу неньку. Найкращі сини й доньки йдуть на війну, захищаючи весь український народ.

За майбутні покоління, за мир, за волю та незалежність! Кожен з воїнів – вже герой! Їхній подвиг не буде забуто, він навіки впишеться в нову та чесну історію України. Його пронесуть через роки більше 15 тисяч молодят, які, не зважаючи на війну, одружуються, більше 15 тисяч малюків, які народжуються у підвалах та бомбосховищах,  мільйони українських сімей, яких у ХХІ столітті торкнулася війна.

Щодня наближається наша Перемога! І кожен з нас робить внесок у те, аби цей день настав вже завтра. І ми обов’язково переможемо!

Віримо у наші ЗСУ! Віримо в Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь