Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Інформація про необхідність вжиття заходів безпеки під час богослужінь

Дата: 15.04.2022 17:42
Кількість переглядів: 244

Одеська обласна військова адміністрації повідомляє з метою дотримання безпеки усіх мешканців міста і області, парафіян та духовенства, рекомендовано священнослужителям православних релігійних громад, встановлювати час вечірнього служіння з нагоди Вербної неділі 16 квітня (для християн східного обряду), так, щоб його початок та завершення не припадали на період дії комендантської години і завершити вечірнє служіння за 2 години до початку встановленої комендантської години.
• Освячення верби, у неділю 17 квітня, знову ж таки з метою дотримання безпеки, варто здійснювати без масового скупчення людей, з дотриманням встановленої комендантської години.
• Святкове нічне служіння (для християн західного обряду) з 16 на 17 квітня має здійснюватися без присутності прихожан. Рекомендовано застосувати «онлайн» служіння.
• Обряд благословення та освячення їжі має здійснюватися також без масового скупчення, виключно з дотриманням встановленої комендантської години.
• Парафіянам і духовенству варто також врахувати додатковий час на дорогу до храму і від нього, щоб не потрапити в період дії комендантської години, змін у тривалості якої не буде!
Радимо не збиратись в групи навіть якщо ви завітаєте до храмів, мати при собі паспорт та з розумінням ставитися до можливих перевірок.
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь