Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Про початок розроблення детального плану території для розміщення інвестиційних об’єктів транспорту, промисловості, зв’язку та енергетики, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

Дата: 10.05.2022 15:55
Кількість переглядів: 174

Відповідно до статей 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Визирська сільська рада повідомляє про початок розроблення  детального плану території для розміщення інвестиційних об’єктів транспорту, промисловості, зв’язку та енергетики, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області.

Підстава для розроблення: Рішення сесії Визирської сільської ради від 17.02.2022  №731/ХХ-VІІI  «Про розроблення детального плану території для розміщення інвестиційних об’єктів транспорту, промисловості, зв’язку та енергетики, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області».

Замовник: Визирська сільська рада в особі виконавчого комітету Визирської сільської ради.

Мета: Розроблення детального плану території для розміщення інвестиційних об’єктів транспорту, промисловості, зв’язку та енергетики, на території Визирської сільської ради Одеського району Одеської області у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку територіальної громади.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі до відділу містобудування та архітектури Визирської сільської ради: 67543, Одеська область, Одеський район, с. Визирка, вул. О.Ставніцера, буд.56, та на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net.

Строк подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про початок розроблення містобудівної документації.

Пропозиції та побажання, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь