Визирська громада

Одеська область, Одеський район

50 років творчої діяльності Зразкового духового оркестру «Визирські сурми»

Дата: 31.05.2022 12:41
Кількість переглядів: 262

31 травня 2022 року Визирська громада відзначає золотий ювілей творчої діяльності Зразкового духового оркестру «Визирські сурми» Визирського сільського будинку культури.

50 років – це неймовірні зусилля, терпіння, талант, хвилювання, тисячі репетицій, сотні виступів та гастролей, цікавих проектів та подорожей, скарбниця перемог та нагород.

Це віддана, наполеглива та злагоджена робота художнього керівника, Заслуженого працівника культури Скочипця Степана Степановича та учасників оркестру, кожен з яких - віртуоз, а разом – потужна команда майстрів своєї справи.

Пів століття творчості, якою прославлено с.Визирка, а нині Визирську громаду, не лише в рідній Україні, а й за її межами.

За внесок у розвиток духової музики Визирської сільської територіальної громади, Одеської області та України, любов до мистецтва та творчий розвиток, а також з нагоди 50-річного ювілею з дня заснування Зразковий духовий оркестр «Визирські сурми» Визирського сільського будинку культури та його художнього керівника Скочипця Степана Степановича нагороджено Почесними грамотами Визирської сільської ради.

«Визирські сурми» - культурна візитна картка, перлина нашої громади. Бажаємо тримати таку високу планку ще довгі роки!

Творчого довголіття колективу, невичерпної енергії, натхнення, успіхів, нових творчих здобутків, гучних оплесків, щирих шанувальників. Миру, злагоди та віри в світле майбутнє!

Щирі вітання з ювілеєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь