Визирська громада

Одеська область, Одеський район

До Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 09:06
Кількість переглядів: 518

1 червня – день захисту дітей. Традиційно Визирська громада цього дня проводить різноманітні розважальні заходи для наших діточок. Ми запрошуємо аніматорів, роздаємо солодощі, влаштовуємо змагання. Це день дитячої радості та сміху, він завжди був переповнений емоціями та щирими посмішками. Але не у цьому році.

Сьогодні день захисту дітей повинен бути щодня. росія продовжує вбивати та ранити українських дітей. Більше ніж 689 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації.

Фото без опису

Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число дітей-жертв - 243. Поранених- 446.  Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 153, Київській - 116, Харківській - 111, Чернігівській - 68, Луганській - 52, Херсонській - 52, Миколаївській - 47, Запорізькій - 29, Сумській - 17, у м. Києві - 16, Житомирській - 15.

Ми впевнені, що наступного року обов'язково відзначимо дитяче свято ще краще, аніж завжди. Це буде особливий день. А сьогодні - миру нам та спокою. Ми переможемо! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь