Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Я прагну стати добровольцем ДОБРОВІЛЬНОГО ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!

Дата: 22.06.2022 14:51
Кількість переглядів: 294

З метою забезпечення здійснення заходів щодо утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій, проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та широкого залучення громадян сільської ради до дій, пов’язаних із збройною агресією російської федерації проти України, на території сільської ради створено  “Добровільне формування цивільного захисту Визирської сільської ради”.

Фото без опису

Добровільне формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт.

До складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які за станом здоров’я придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі другого розряду.

Всі мешканці громади, що мають бажання вступити до “Добровільного формування цивільного захисту Визирської сільської ради”, звертайтесь до сільської ради для включення Вас до списку бажаючих (враховуючи вищезазначені умови).

ОКРЕМО ІНФОРМУЄМО

Зважаючи на складну обстановку та великий обсяг аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт в населених пунктах країни, які постраждати під час воєнних дій, пов’язаних із збройною агресією росії, кожний громадянин, що виявив бажання допомогти в інших населених пунктах України, може  заповнити анкету для включення в такі формування за посиланням: https://dmpo.dsns.gov.ua   у розділі: «Я прагну стати добровольцем».

Наша спільна робота щоденно допомагає подолати ворога та з кожним днем, ще ближче наближає нас до перемоги! 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь