Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради

Дата: 29.06.2022 10:50
Кількість переглядів: 421

29 червня відбулося засідання виконавчого комітету  Визирської сільської ради VIII скликання, на якому було розглянуто низку питань.

 

Заслухано звіт роботу закладів освіти, про заходи протипожежної безпеки на території Визирської  сільської територіальної громади.

Внесено зміни до комплексної цільової програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства «Визирське джерело» Визирської сільської ради на 2021-2024 роки, до бюджету Визирської сільської  територіальної громади на 2022 рік.

Членами виконкому підтримано рішення про виділення коштів із резервного фонду бюджету  Визирської сільської територіальної громади на придбання системи оповіщення.

А також розглянуто та затверджено ряд соціальних рішень, в тому числі про постановку на квартирний облік осіб, які мають право на позачергове отримання житла, про опікунство  над недієздатною особою, про затвердження списків осіб з інвалідністю і групи та дітей з інвалідністю на  надання  щомісячної  матеріальної допомоги  протягом 2022 року, про надання матеріальної допомоги  при народженні дитини, до ювілейних дат,  громадянам  віком  90 років і більше, на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь