ПИТАННЯ ПОЧАТКУ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В 2022-2023

Дата: 29.06.2022 18:10
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Як зазначає директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак, ключовим у підготовці до нового навчального року в умовах воєнного стану є створення максимально безпечних умов для учасників освітнього процесу закладів освіти.

«Питання початку та особливостей організації освітнього процесу в 2022-2023 навчальному році на даному етапі є вкрай  актуальні. Враховуючи зазначене, Одеською обласної військовою адміністрації видано розпорядження  «Про підготовку закладів освіти області до початку 2022-2023 навчального року», яким затверджено комплекс заходів, спрямованих  на створення умов, які забезпечують реалізацію поняття «Заклад освіти – місце безпеки» – говорить Олександр Лончак.

За його словами, в Одеській області, враховуючи безпекову ситуацію, освітній процес  у новому 2022/2023 навчальному році планується розпочати 1 вересня.

Деталі – у відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь