Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Щодо перейменування вулиці Садова в селі Зоря Труда

Дата: 07.07.2022 14:24
Кількість переглядів: 219

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Садова в селі Зоря Труда Визирської сільської територіальної громади

Визирська сільська  рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Садова на вулицю Володимира Лосєва в селі Зоря Труда Визирської сільської територіальної громади  та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення:  Визирська сільська рада

Громадське обговорення проводиться Визирською сільською радою відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», рішення виконавчого комітету сільської ради від 26.04.2022 року №54 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиць населених пунктів Визирської сільської територіальної громади» з урахуванням положень Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Пропозиція щодо перейменування вулиці Садова на вулицю Володимира Лосєва внесена мешканцями села Зоря Труда.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул. Олексія Ставніцера, 56, с. Визирка, Одеський район, Одеська область, 67543,  на електронну пошту сільської ради: vizirkarada@ukr.net та Першотравневого  старостинського округу pershotravneva_rada@ukr.net.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі  узагальнення отриманих протягом 60 днів зауважень та пропозицій від громадян.

Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є:

  • секретар Визирської сільської ради Ососкало Іван Андрійович;
  • староста Першотравневого старостинського округу Хміленко Василь Іванович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному веб-сайті Визирської сільської ради (https://vyzyrska-gromada.gov.ua/) в термін протягом 10 календарних днів після закінчення обговорення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь