Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді нагородили талановиту молодь (фоторепортаж)

Дата: 23.08.2022 12:20
Кількість переглядів: 701

У Визирській громаді, в рамках святкування Дня Незалежності України, нагородили кандидатів щорічної Премії Визирської сільської ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя. Цього року наша громада має 12 представників молоді, які своєю роботою доводять, що за молоддю – майбутнє.

Дипломи та грошову премію на сцені Визирського сільського будинку культури вручали депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе та голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі. 

Фото без опису

Відповідно до Положення «Про порядок присудження щорічної Премії Визирської сільської ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя», у номінації «За виробничі досягнення» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Сітнікову Олександру Олександровичу, робітнику з благоустрою структурного підрозділу «Благоустрій» КП «Визирське джерело». 


У номінації «За творчі досягнення» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Циганенко Катерині Сергіївні, керівнику художньому Любопільського сільського будинку культури.

Фото без опису
         У номінації «За наукові досягнення» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Короткіх Крістіні В’ячеславівні, директору КУ «Агенція сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади».

Фото без опису
У номінації  «За спортивні досягнення» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Павліченку Андрію Андрійовичу, тренеру жіночої команди села Першотравневе з волейболу.

Фото без опису
 У номінації «За педагогічні досягнення» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Войтенко Світлані Миколаївні, вчителю біології, хімії та педагогу-організатору Любопільської гімназії Визирської сільської ради. 

Фото без опису
ІІІ місце та премію у розмірі 2 тис грн. присуджено Зозулі Сніжані Олегівні, вихователю Кордонської гімназії Визирської сільської ради;
ІІІ місце та премію у розмірі 2 тис. грн. присуджено Варварук Тетяні Миколаївні, вчителю початкових класів Кордонської гімназії Визирської сільської ради.
 У номінації «За особисту мужність» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Чернобай Артему Валерійовичу, учаснику АТО, учаснику бойових дій у Миколаївській та Херсонській областях 2022 року.

Фото без опису
У номінації «За внесок у розвиток молодіжного руху» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. присуджено Нуржановій Надії Степанівні, художньому керівнику Дмитрівського сільського будинку культури.
          У номінації  «За внесок у сферу охорони здоров’я» ІІ місце та премію у розмірі 3 тис. грн. присуджено Обояновій Наталії Леонідівні, медичній сестрі загальної практики-сімейної медицини фельдшерського пункту с. Калинівка.
ІІ місце та премію у розмірі 3 тис. грн. присуджено  Арабаджи Аліні Іванівні, медичній сестрі фельдшерського пункту с. Кордон.
У номінації «За внесок у розвиток місцевого самоврядування» І місце та премію у розмірі 5 тис. грн. –присуджено Кушнір Катерині Валеріївні, начальнику відділу культури, туризму та культурної спадщини Визирської сільської ради.
Вітаємо нашу молодь! Зичимо ніколи не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові вершини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь