Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Селекторна нарада з керівниками районних війскових державних адміністрацій під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка

Дата: 12.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 260

Сьогодні, 12 жовтня, пройшла селекторна нарада з керівниками районних війскових державних адміністрацій під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук доповів про організацію освітньої діяльності у закладах освіти Одеського району, про стан захисних споруд та найпростіших укриттів, у яких наразі ведуть капітальні або поточні ремонти, облащтовують необхідним матеріально-технічним резервом. У закладах загальної середньої освіти Одеського району встановлені тривожні кнопки та камери відеоспостереження. Також очільник районну підняв важливе питання щодо безпеки громадян та забезпечення швидкого доступу для мешканців територіальних громад у бомбосховища під час тривог.

Фото без опису

По закінченню селекторної наради Юрій Крук провів апаратну нараду з головами територіальних громад Одеського району.

Було обговорено низку важливих пітань, зокрема, про стан роботи закладів освіти, використання освітньої субвенції громадами району, про підсумки виконання бюджетів громад Одеського району в умовах воєнного стану та основні принципи їх формування на 2023 рік. Також було запропоновано залишки коштів освітньої субвенції спрямовувати на забезпечення потреб оборони та підтримку цивільного населення в умовах воєнного часу.

За результатами наради Юрій Крук надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Одеської районної військової адміністрації та головам територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь