Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання сільського голови з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Споконвіку наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників та захисниць України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

14 жовтня  вписане у календар української історії, як день захисників і захисниць України. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. Нині на території нашої держави триває повномасштабна війна, що вже сьогодні забрала життя тисяч кращих синів і дочок України.

Висловлюємо велику вдячність і повагу усім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави.

Бажаємо українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України!

Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

З повагою, сільський голова Визирської сільської ради Валерій СТОІЛАКІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь