Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.10.2022 16:26
Кількість переглядів: 412

Під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі 26 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради,  на якому було розглянуто 21 питання порядку денного. 

Фото без опису

Так, затверджено заходи по боротьбі зі сніговими заметами на дорогах в населених пунктах сільської ради та проведення опалювального сезону 2022-2023 років по Визирській сільській раді, у закладах освіти, охорони здоров'я та культури.

Членами виконкому погоджено платні медичні послуги, що не входять до державних медичних гарантій, які надаються  КНП «Визирський ЦПМСД».


Заслухано звіти про  виконання  бюджету Визирської сільської  територіальної громади  за 9 місяців 2022року та про підсумки організації роботи з розгляду звернень громадян протягом 9 місяців 2022 року. Затверджено рішення про створення  робочої групи з питань формування проекту бюджету Визирської територіальної громади на 2023 рік.

Фото без описуРозглянуто ряд соціальних питань, серед яких надання матеріальної допомоги  при народженні дитини, до ювілейних дат, на лікування, на поховання, в тому числі надання одноразової грошової допомоги родинам загиблих військовослужбовців Салука Андрія, Ратушного Володимира, Богдана Валерія та Залізінського Олександра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь