Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо внесення змін та доповнень до Стратегії розвитку Визирської сільської територіальної громади до 2030 року

Дата: 01.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 208

Фото без описуФото без описуВизирська сільська  рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо внесення змін та доповнень до Стратегії розвитку Визирської сільської територіальної громади до 2030 року та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення:  Визирська сільська рада.

Громадське обговорення проводиться Визирською сільською радою відповідно до п.22 ч.1 ст.22 «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Законом України «Про планування і забудову територій», ст.13 Закону України «Про індустріальні парки», ч.2 ст. 3 Закону України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання", Постановою Кабінету Міністрів України «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету», з метою забезпечення сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади, зокрема забезпечення створення, розвитку та функціонування індустріальних парків  різних форм власності на території громади, з урахуванням положень Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Пропозиція щодо проведення громадського обговорення була запропонована членами робочої групи з підготовки плану заходів з реалізації стратегії розвитку Визирської сільської територіальної громади на 2022-2024 року (протокол №1 від 28.10.2022року).

Зміст запропонованих змін та доповнень:

в стратегічному пріоритеті 3.Економічне зростання за інноваційно-інвестиційним типом, стратегічна  ціль 3.4 «Формування і розвиток полюсів економічного росту»,  операційна ціль 3.4.1 «Сприяння формуванню та розвитку організаційно просторових інтеграційних структур»  завдання «Розвиток індустріального парку іPARK-ТІС.» замінити на більш широке поняття  «Розвиток та функціонування індустріальних парків»

 

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул. Олексія Ставніцера, 56, с. Визирка, Одеський район, Одеська область, 67543,  на електронну пошту сільської ради: vizirkarada@ukr.net.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі  узагальнення отриманих протягом 30 днів зауважень та пропозицій від громадян.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є Буряковська Ліна Сергіївна, головний спеціаліст з питань економіки, перспективного розвитку територій, інвестицій та міжнародного співробітництва сільської ради.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному веб-сайті Визирської сільської ради (https://vyzyrska-gromada.gov.ua/) в термін протягом 10 календарних днів після закінчення обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь