Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Термінове оголошення

Дата: 23.11.2022 20:18
Кількість переглядів: 195

Шановні одесити та мешканці області! Завдяки роботі наших підрозділів протиповітряної оборони більшу частину ракет вдалось збити. Ситуація в області контрольована. Укренерго та ДТЕК вже працює над оперативним відновленням роботи електромереж. В першу чергу відновлюємо енергопостачання для об’єктів критичної інфраструктури – водоканали і лікарні, а потім будемо заживлювати побутових споживачів.

Також в нашій області продовжують розгортаються Пункти Незламності, де у разі необхідності кожен може отримати необхідну допомогу. Місця розміщення пунктів можна знайти на сайті https://nezlamnist.gov.ua/

«Хочу зауважити, що ситуація не критична. Жоден ракетний удар нас не зламає і ми будемо робити все можливе, щоб у найкоротший термін повернутись до нормального життя зі світлом. Звертаюсь до усіх мешканців Одещини – якщо у вас є генератор або ж Starlink, допоможіть тим, хто цього потребує. У ці важкі часи нам треба бути об’єднаними як ніколи. Разом до Перемоги! Слава Україні!» - говорить Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь