Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради

Дата: 01.12.2022 15:35
Кількість переглядів: 250

Сьогодні під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради, на якому було розглянуто низку питань.  

Депутатами прийнято рішення щодо перейменування вулиць Горького та Чкалова в с.Воронівка. Наразі, вони носитимуть найменування відповідно Верхня та Нижня.

Затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів  Визирської  сільської  ради на 2023 рік, звіт про виконання  бюджету Визирської сільської  територіальної громади  за  9 місяців 2022 року та соціальну програму «Милосердя в дії»  на 2023 рік, програму створення, фінансування  i використання місцевого матеріального резерву громади, який буде використовуватися для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків.

Внесено зміни та доповнення до плану соціально-економічного розвитку та до бюджету Визирської громади на 2022 рік, а саме виділено кошти на поточний ремонт дорожнього покриття по вул.Верхня Степова в с.Любопіль та на капітальний ремонт харчоблоку закладу освіти в с.Дмитрівка.

Крім того, внесено зміни та доповнення до ряду діючих місцевих програм в частині подовження їх терміну дії на 2023 рік та визначення обсягів і напрямів фінансування. Зокрема,  це стосується розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги», функціонування закладів освіти, КП «Визирське джерело», центру надання соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь